21. jūnijā no plkst. 21.00 kultūras namā “Zvejniekciems”, iesaistoties akcijā “Izgaismo Latviju!”, Ēriks Upenieks ielūdz uz koncertu – meditāciju “Visuma skaņas”. Pēc koncerta, plkst. 22.00, iedegsim ugunis pie kultūras nama un kopīgi dziedāsim! 

2018. gadā apkārt Latvijas robežai vīsies iezīmēts tūrisma ceļš 1836 km garumā, pa kuru apiet, aplidot un apmīļot mūsu Tēvu zemi. Izveidoto ceļu jau šogad 21. jūnijā izgaismosim ar Saulgriežu ugunskuriem, nostiprinot Latvijas robežu. Šogad katrā pašvaldībā tiks iedegts viens ugunskurs, pie kura aicinām pulcēties visus interesentus. Ugunskuru iedegšana tiks virzīta ar Latvijas Radio starpniecību, translējot notikumus no Latvijas novadiem, rodot kopību cilvēku, pašvaldību un novadu starpā.

Saulkrastu novadā 21. jūnijā 21.00 kultūras namā “Zvejniekciems”(Saulkrasti, Zvejniekciems, Atpūtas 1b) notiks koncerts – meditācija “Visuma skaņas”. Visas dabas skaņas vibrē 432 Hz, un tā ir Visuma frekvence. Būt uz viena viļņa ar šo visuma frekvenci ir neatņemama mūsu sastāvdaļa, jo mēs esam dabas daļa. Visa koncerta programma ir veidota šajā frekvencē, un tā ir gan dziedinoša, gan līdzsvaro cilvēka emocionālo stāvokli. Koncertu piedāvā ģitārists Ēriks Upenieks.

Pēc koncerta 22.00 aicinām ikvienu iedegt saulgriežu ugunskuru pie kultūras nama “Zvejniekciems” un vienoties kopīgās saulgriežu dziesmās.