28. augustā 14.00 Saulkrastu estrādē - koncerts ar jokiem - APSVEICAM! SVEIKSIM JUBILEJĀS VELTU SKURSTENI UN JĀNI PAUKŠTELLO!Ir tapusi jauna izrāde - "Apsveicam!", kas vasarīgās svētku noskaņās, kopā ar skatītājiem pasmaidīs un priecāsies par dzīvi. Biļetes iepriekšpārdošanā :kultūras namā "Zvejniekciems" (10.00 - 18.00), Saulkrastu sporta centrā (10.00 - 18.00), kafejnīcā "PIEDOD MAN!" ( 11.00 - 21.00). Bērniem līdz 12. g. vecumam atsevišķa biļete nav nepieciešama. Biļešu cena: 6,-; 8,- ; 10,- EUR

 Ir tapusi jauna izrāde – “Apsveicam!”, kas vasarīgās svētku noskaņās, kopā ar skatītājiem pasmaidīs un priecāsies par dzīvi.

Būs arī ieskats televīzijas raidījumos, kuros skatītāji, protams, atpazīs savus iemīļotos raidījumus. Raidījumā “Lampas ugunis”, vadītāja lomā iejutīsies Ivars Kļavinskis, raidījuma viesis būs Latvijā pazīstamā ekstrasense Elvīra Trejace, kura iepazīstinās visus ar savām unikālajām spējām un dalīsies nākotnes vīzijās par dažādiem notikumiem.

Skatītājiem būs iespēja baudīt skaistākās latviešu dziesmas par sievietēm un mīlestību, kā arī dziesmas parodiju no Albano un Romina Power repertuāra, grupas Dakota līdzinieks ar visu iemīļoto dziesmu “Kurtizāņu ugunskurs” , Laila Ilze Purmaliete ar spāņu mīlestības dziesmām un jau tautā iemīļotajām dziesmām “Vidzemei ” “Atslēgas”, ” Vējš aiziet raudādams” u.c.

Smieklus raisošās situācijās no dzīves skatītājiem būs iespēja skatīt dažādus notikumus. Ļoti ekonomisku vīru, kurš svētkos sagaida sievu mājās ar svecēm, nevis, lai uzburtu romantisku vakaru, bet gan, lai ekonomētu elektrību. Sieviešu dienas svinēšanu sieviešu kolektīvā. Tievēšanas šovu, kura rezultātā uzvaru ir sagaidījusi viena vienīga pretendente.Atpazīstamu TV šovu parodijas un daudzus citus anekdotisku notikumus.

Īpaši sveiksim Veltu Skursteni 85.gadu jubilejā un skatītājiem būs iespēja baudīt mākslinieces labākos jokustāstus, protams, ventiņu mēlē!

Jaukus brīžus visiem radīs harizmātiskais aktieris Jānis Paukštello, kurš šogad svin 65 gadu jubileju. Viņš skatītājus iepriecinās stāstot dažādus anekdotiskus atgadījumus no savas dzīves un izpildot skaistas, iemīļotas dziesmas.

Ar izciliem dziedājumiem skatītājus priecēs Liepājas teātra dziedošais aktieris, kurš ir arī izcils komiķis – Marģers Eglinskis.

Piedalās:

Skatītāju iemīļotā, enerģiskā, ventiņu asās mēles zinātāja – Velta Skurstene;

Nacionālā teātra aktieris un seriāla “Ugunsgrēks” Viesturs – Ivars Kļavinskis ;

Mūziķe, dziedātāja un tautā atpazīstamā tēla-ekstrasenses Evīras Trejaces atveidotāja – Laila Ilze Purmaliete

Kolorītā dejotāja( TV3 šova “Dejo nost!” 1.vietas ieguvēja) un komisko lomu atveidotāja – Sarmīte Prule;

Liepājas teātra izcilais komiķis – Marģers Eglinskis;

Dailes teātra aktieris un dziedātājs – Jānis Paukštello, kurš šogad atzīmē savu 65.gadu jubileju;

Uz tikšanos svētkos 28.augustā plkst.14.00 Saulkrastu estrādē!

purmaliete 280816