No 4. oktobra darbu  Sējas kultūras namā uzsāk jaunais kultūras nama direktors Ansis Gornavs, kurš šim amatam tika izraudzīts atklātā konkursā.

Nozīmīgāko darba pieredzi kultūras jomā A. Gornavs ir ieguvis, strādājot VSIA “Dailes teātris” laika posmā no 2009. gada līdz 2020. gadam, veicot tehniskā direktora pienākumus.

Ansis Gornavs ir studējis Sanktpēterburgas Valsts Teātra institūtā, kurā apguvis Kultūras iestāžu tehniskās daļas vadītāja programmu, kā arī Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā ir ieguvis maģistra grādu Uzņēmējdarbības vadībā programmā Iestāžu un organizāciju vadītāja kvalifikāciju.

Jaunais Sējas kultūras nama direktors pauž, ka viena no galvenajām prioritātēm ir un būs amatiermākslas kolektīvu darbības nodrošināšana.

Ansis Gornavs: “Mūsu uzdevums ir iedzīvotājiem piedāvāt kvalitatīvu kultūras notikumu klāstu – iespēju apmeklēt mākslas pasākumus, līdzdarboties amatiermākslu kolektīvos un organizēt pagasta, novada un valsts mēroga notikumus. Esmu pārliecināts, ka ikviens Sējas kultūras nama apmeklētājs gūs pilnvērtīgu emocionālo baudījumu, ne tikai no saturiskā vēstījuma, bet arī no vizuālā izskata un tehniskajām iespējām, ko tas dod. Sējas kultūras nams turpinās kvalitatīvas kultūrvides veidošanu un uzturēšanu pagastā, tradicionālo kultūras vērtību apkopošanu, radīšanu un saglabāšanu.”

Vēlam veiksmi turpmākajā darbībā.