20.oktobrī 14.00 kultūras namā "Zvejniekciems" izrāde bērniem "Detektīvi minjoni", kas stāsta par mazajiem dīvaiņiem - minjoniem, kuri dodas pazudušo svētdienu meklējumos. Ieejas maksa 3 un 4 EUR. Biļetes iepriekšpārdošanā k/n "Zvejniekciems" un Saulkrastu sporta centrā pie administratoriem.

 minjoni 1

 

 

 

 “Valmieras kinostudija” piedāvā muzikālu izrādi bērniem „Detektīvi Minjoni”

Ir pagājuši pieci gadi kopš „Valmieras kinostudija” piedāvā izrādes bērniem visā Latvijā. Ir bijušas draudzīgas satikšanās ar Šreku un Ēzelīti; ar draiskajiem pingvīniem, palaidnīgajiem Smurfiem, supervaroni Augustiņu, Madagskaras varoņiem, Dusmīgajiem putniem un krāšņajiem putniem no Rio.

Šoruden apkārt pa Latviju ceļos bērnu tik ļoti iemīļotie Minjoni – detektīvi Minjoni. Tas ir stāsts par to, kā no kalendāriem pazudusi diena – svētdiena. Visi pasaules detektīvi to ir bez panākumiem meklējuši it visur un pēdējā cerība ir uz detektīviem Minjoniem. Viņi nav paši gudrākie, bet veiksmīgākie noteikti. Tikai viņiem izdodas atrast pazudušo nedēļas dienu. Kā tas notiek? – Par to stāstīs muzikālā izrāde „Detektīvi Minjoni”.

Izrādes režisors – Imants Strads

Lomās – Valmieras teātra aktieri un Rīgas viesmākslinieki

Izrādes garums – 1 h (bez starpbrīža).

Mērķauditorija – bērni vecumā no 4 līdz 12 gadiem.

Pirmizrāde – 2015. gada 1. oktobris