7.augustā 20.00 Saulkrastu estrādē muzikālā spēle "KUKULIS" - izrāde 2 daļās. Šajā vasarā izrādes "Gribu Bērnu!" veidotāji - Pannas Teātris, skatītājiem piedāvās jauno izrādi - muzikālu dzīves spēli un romantisku komēdiju divās daļās „Kukulis". Biļetes iepriekšpārdošanā Biļešu paradīzes kasēs un k/n "Zvejniekciems", kā arī Saulkrastu sporta centrā pie administratoriem. Ieejas maksa 7, 8, 9 eur.

 

Kukuļa „receptes” autori: Scenāristes seriāla „UgunsGrēks” autores Gunta Kalniņa un Inta Bernova, režisors Juris Rijnieks, bet lomās – publikas iemīļotie aktieri: dakteris Ģirts Ķesteris, maizniece Maija Doveika, žurnāliste Zane Daudziņa, uzņēmējs Aldis Siliņš un kukuļu ņēmējs Juris Lisners.

Izbraukājuši Latvijas malu malas ar izrādi „Gribu Bērnu”, Pannas teātra radošā komanda vienojušies atziņā, ka nav skaistākas vietas uz pasaules, kā Latvija! Mūsu daba, kalni, ezeri, stārķu ligzdas un dzirnavas Latvijas ainavā ir tas, kas spēj mūs uzlādēt, stiprināt un vienot. Tādēļ, esot lepniem par savu zemi, izrāde „Kukulis” aicina mīlēt un lolot Latvijas skaistumu, neatdodot to ne par kāda lieluma kukuli.

Izrāde viegli atmaskos līdzšinējo kukuļdevēju domu gājienu un vienlaikus atklās veidus, kā īsti kukulis dodams – nedod kukuli, labāk dod buču!

Nāc, „nogaršo” „Kukuli”!

Līdzās izrādei brīvā dabā, skatītājiem tiks piedāvāti gardi ēdamie pannā un dzeramie vannā, varēs iegādāties autogrāfu medību grāmatiņas, izrādes mūzikas diskus un piedalīties publiskā kukuļdošanas aktā – iedod buču, saņem autogrāfu!

​Biļetes kultūras centru kasēs un Biļešu Paradīzē.

UZMANĪBU, mīļie skatītāji! Biļetes iepriekšpārdošanā lētākas! Tuvojoties izrādes dienai, biļešu cenas vairākās norises vietās paaugstināsies. Iegādājieties biļetes laicīgi, neatlieciet uz pēdējo brīdi, lai izvairītos no garajām rindām pirms izrādes!:)

Izrādes garums – ~ 2 stundas ar starpbrīdi.

Vairāk informācijas un bildes – pannasteatris.lv

Sekojiet mums Tur spēlēsim konkursus, klausīsimies izrādes dziesmas, ziņosim par laika apstākļiem un stāstīsim viesošanās jaunumus! Uz tikšanos!

 

*Izrāde nav paredzēta bērniem, bet, ja bērnus nākas ņemt līdzi, tad bērniem līdz skolas vecumam ieeja brīva, neaizņemot papildus sēdvietu.