Šis ir svinīgs brīdis, jo jau nedēļas nogalē saulkrastiešiem un novada viesiem apskatei būs pieejama atjaunotā Saulkrastu estrāde un labiekārtotais Neibādes parks.

4. un 5. jūnijā estrādes teritorijā norisināsies atvērto durvju dienas. Interesentiem būs iespēja izstaigāt renovēto parku un iepazīt to no jauna. Neibādes parkā informatīvos stendos būs izvietota vēsturiska ekspozīcija, to papildinās audioieraksta stāstījumus, ko ierunājis Kaspars Znotiņš. Ekspozīcija atainos nozīmīgus periodus par estrādes un Neibādes parka vēsturi. Visas dienas garumā līdz pat plkst. 03.00 būs iespēja iekļūt Estrādes telpās, kurās būs izstādītas dažādu sarīkojumu afišas, kas ir nozīmīga laika liecība estrādes pasākumu dzīves laikā.

4. jūnijā no plkst. 15.00 līdz 21.00 būs iespēja ieturēt pusdienas vai vakariņas jaunās estrādes teritorijā. Vietējie un viesu restorāni piedāvās dažādu zemju ēdienus. Piedalās Fei-Fei Teikā, Saulkrastu gardumi, Uzbeku Plovs/Plov Station /Ogrē/Rīga, piedāvājumā arī hotdogi un kebabi.

4. un 5. jūnijā no plkst.22.00 līdz 03.00 aicinām doties naksnīgā pastaigā “Atklāj estrādi vakara gaismā…”, kad parka teritorijā tiks iedegts vakara apgaismojums un estrāde iemirdzēsies īpaši svinīgā gaismā.

Esam sailgojušies ne tikai pēc pasākumiem, bet arī pēc siltuma un vasaras, tāpēc 5. jūnijā no plkst. 11.00 – 16.00 norisināsies vērtīgo lietu tirdziņš “Gatavs vasarai”.

Dienas laikā gaidāmi dažādi muzikāli pārsteigumi no Vidzemes jūrmalas Mūzikas un mākslas skolas.

Estrādē sarīkojumi nav notikuši nepilnus trīs gadus, jo sliktā tehniskā stāvokļa un drošības apsvērumu dēļ to nevarēja lietot.

Neibādes parkā uzstādīti jauni gaismekļi, atjaunoti celiņi, kā arī novietoti soliņi. Savukārt estrādē tika uzstādīta jauna solu konstrukcija, ieklāts bruģis un veikta ēkas rekonstrukcija.

BŪSIM ATBILDĪGI UN IEVĒROSIM 2m DISTANCI.

Projekts: Vidzemes piekrastes kultūras un dabas mantojuma iekļaušana tūrisma pakalpojumu izveide un attīstība –“Saviļņojoša Vidzeme”

Projekta numurs: 5.5.1.0/17/I/006