3. maijā, sagaidot Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienu, gadskārtējā orientēšanās spēle "Neierasts skats uz ierastām vietām" Šajā dienā aicinām visus izkustēties un kājām vai ar auto apceļot Saulkrastu novadu, lai ieraudzītu šķietami ierastas vietas no neierasta skatpunkta. Spēles dalībniekus gaida vairāki maršruti gan dienā, gan vakarā, un noslēgumā - muzikāls sveiciens no grupas "Iļģi"!

 

16.00 Saules laukumā uz spēli aicinām pulcēties ģimenes ar vismazākājām atvasītēm, jo šoreiz piedāvājam īpašu maršrutu mazuļiem ratos un viņu pavadoņiem, kā arī maršrutu kājāmgājējiem. (reģistrācija Saules laukumā no 15.30)

22.00 Saules laukumā – starts pieaugušajiem un drosmīgajiem naktsgājējiem un naktsbraucējiem! (reģistrācija Saules laukumā no 21.00)

Ikvienam orientieristam nepieciešams arī atbilstošs ekipējums – gaismas lukturītis, atstarotāji vai atstarojošās vestes, ērti apavi un labs noskaņojums. Autobraucējus lūdzam atkārtot satiksmes noteikumus un parūpēties par auto tehnisko stāvokli!

Pēc spēles noslēguma – muzikāls svētku sveiciens no postfolkloras grupas “IĻĢI”!maz ilgi