27. jūlijā pl.19.00 Saulkrastu brīvdabas estrādē neparasta brīvdabas izrāde “(Ne)PAREIZIE DZIESMU SVĒTKI”. Šajā izrādē ar mīlestību un smaidu mums būs iespēja paskatīties uz to, kas mums ir dārgs, par ko mēs dusmojamies, kas mūs priecē un kādi mēs paši esam. Ieejas biļetes 8 EUR, no 10. jūlija 12 EUR. Biļetes pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv, kā arī k/n “Zvejniekciems” un Saulkrastu sporta centrā (sākot no 21. jūnija)

(Ne)PAREIZIE DZIESMU SVĒTKI – LIELIZRĀDE jeb dziesmu spēle ar jokiem. Lomās:Mārtiņš Egliens,Elīna Avotiņa,Mārtiņš Brūveris, Marģers Eglinskis, Kristians Kareļins, Viktors Ellers un deju grupa Kārļa Boža vadībā.Režisors: Mārtiņš Egliens. Tērpu māksliniece: Danuta Ābele. Scenogrāfija: Elizabete Trumpe. Horeogrāfs: Kārlis Božs. Skaņu un gaismu režija: Dainis Āboliņš. Producente: Laila Ilze Purmaliete

Latvijas valsts simtgades, Dziesmu svētku un Saeimas vēlēšanu gadāLatvijas teātru lieliskie dziedošie aktieri Mārtiņa Egliena vadībā ir ķērušies pie visiem šiem unikālajiem notikumiem un rada izrādi “NePareizie Dziesmu svētki”.

Šajā izrādē ar mīlestību un smaidu mums būs iespēja paskatīties uz to, kas mums ir dārgs, par ko mēs dusmojamies, kas mūs priecē un kādi mēs paši esam.

Lielizrādē skatītāji varēs tikties ar iemīļotām grupām un dziedātājiem – Trīs Tenoriem, Ritu Trenci,Olgu Rajecku, Uģi Rozi, Mirdzu Zīveri, Imantu Vanzoviču, “Jumpravu”, Vari Vētru, Aiju Kukuli, Margaritu Vilcāni, Ojāru Grīnbergu, Liepājas brāļiem, Andri Daņiļenko, Gvido Lingu, u.c. aktieru atveidojumā un interpretācijā.

Uzvedumā piedalīsies arī sabiedrībā pazīstamas personības, valsts amatperonas, “expersonas” un citu valstu līderi, kuri teiks apsveikuma runas un citādi cels pasākuma nozīmību ar savu klātbūtni.

Izrādei tiek veidots īpašs skatuves noformējums un pirotehniskie efekti.

Jaunā izrāde ir loģisks turpinājums skatītāju iemīļotajām humora izrādēm “Sievietes, sievietes…”, “Vīrieši, vīrieši…”, “Kāzas, kāzas…”, “MADE IN LATVIJA” – kurās skatītāji varēja kārtīgi izsmieties , iegūstot pozitīvas emocijas. Izrādes noslēgumā skatītāji no sajūsmas aktieriem, aplaudēja arī kājās stāvot.

Bērniem vecumā līdz 12 gadiem, ja nav nepieciešama atsevišķa sēdvieta, biļete nav nepieciešama.