Septembra pirmajā pusē, kad gaisā jūtams gan rudens tuvums, gan atvasara, aicinām Pabažu ezerkrasta estrādē 10. septembrī plkst. 18.00 apmeklēt vasaras noslēguma koncertu „Sanāciet, sadziediet, sasadancojiet”. Ļaujies rudenī iekāpt krāsu karuselī kopā ar Kultūras un izglītības biedrības „Vīzija” Jauniešu deju kolektīvu „Skulte”, vadītāja Elīna Gavrilova un Saulkrastu novada Sējas kultūras nama JK „Sēja”, diriģents Ārijs Ādamsons.

Ieeja brīva

Koncertā dzirdēsiet un redzēsiet iemīļotas dziesmas un dejas. Neizpaliks pa kādam pārsteigumam. Raimonda Tiguļa „Lec, saulīte” priekšnesumā apvienosies abi kolektīvi. Noslēgumā Raimonda Paula “Sanāciet, sadziediet, sasadancojiet” kopdziesma.

Kultūras un izglītības biedrības „Vīzija” JDK „Skulte” dejotājus draudzīgā kolektīvā vieno jaunības smaids un dzīvesprieks. Jaunieši deju kolektīvā ir sirdī jauni un vienmēr draudzīgi. Ikviens no viņiem ir sparīgs, aktīvs, radošs un nekad nebēdā par niekiem, bet smaida, smej un kopā dej. Viņus vieno skaisti sapņi, sasniedzami mērķi un pozitīvas emocijas. Jaunieši mīl deju un dalās savā mīlestībā ar citiem!

Sējas kultūras nama korī „Sēja” dzied dažādu paaudžu un profesiju cilvēki, kurus vieno mūzikas mīlestība.Kolektīvs ir dzīvi mīlošs, jauns, radošs, sportisks, centīgs, ar savu humora dzirksti. Kora repertuārs ir daudzveidīgs, ietverot ne tikai latviešu komponistu darbus, bet arī slavenu un pasaulē zināmu mūziķu daiļradi. Kolektīvs arī turpmāk ir atvērts jauniem izaicinājumiem, atklājot jaunas un nebijušas pieredzes un sajūtas mūzikā, rādot vienotības un kopības spēku!

Aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu.