Visi, kuri martā paredzējuši doties uz Valmieru, tiek laipni aicināti iegriezties Valmieras muzeja Izstāžu namā un apskatīt izstādi - saulkrastietes, Vidzemes jūrmalas Mūzikas un mākslas skolas Saulkrastu mākslas nodaļas vadītājas Rasas Grāmatiņas tekstilmākslas ekspozīciju.

Izstādi atklāja 7. martā un tā būs apskatāma līdz 31. martam, katru dienu (izņemot svētdienas, pirmdienas) no pl. 10.00 - 17.00 Bruņinieku ielā 3

R.Grāmatiņa 1988.gadā beigusi Latvijas Mākslas akadēmijas tekstilmākslas nodaļu, profesora Rūdolfa Heimrāta meistarklasē izstrādājot diplomdarbu “Ķekatas”.
Saulkrastos dzīvo kopš 1984.gada un jau 16 gadus mākslas pasaulē ievada jauno paaudzi, strādājot par pasniedzēju Vidzemes jūrmalas Mūzikas un mākslas skolā.

Stelles un aušana ir mākslinieces lielākā aizraušanās un vaļasprieks, ļaujot izpausties krāsu nianšu un auduma faktūru saspēlēs. Savus gobelēnus R.Grāmatiņa vairākkārt izstādījusi Saulkrastu pilsētā, tekstilmākslas asociācijas izstādē Pēterbaznīcā, kā arī miniatūrtekstīliju izstādēs. Sadarbojusies arī ar Dekoratīvās mākslas un dizaina muzeja galeriju “Apsīda”.

Darbi atrodas privātkolekcijās Latvijā un ārzemēs.

Papildus informācija par izstādi:

http://valmiera.pilseta24.lv/izklaide/58/347840?tab=gallery&;pic=242369

http://valmiera.pilseta24.lv/izklaide/58/347840