No 10. novembra līdz 4. decembrim Saulkrastu domes zālē apskatāma neparasta izstāde – jaunās ukraiņu mākslinieces Daniellas Bilogrivas darbi "Harmonija"

 

 

 

 

“Nezin kā izdomātā bezgalīgā skrējienā un bezjēdzīgā steigā mēs zaudējam sevi kā personību. Un šajā skrējienā pēc laimes un sevis meklējumos mēs vēl vairāk attālināmies no sevis… Tāpat, kā mums jārūpējas par mūsu vienotību ar šo pasauli, ar dabu, tā arī – par vienotību ar mūsu jūtu dabu. Man ļoti gribētos, lai kādā sirsniņā tomēr dzimtu cerība un ticība saviem spēkiem, un, kā teicis Lope de Vega: “Ne jau diženums sniedz baudu, bet tas, ka dvēsele spēj savas ilgas piepildīt!””

Daniella Bilogriva dzīvo Kijevā, Ukainā, un viņai ir 14 gadi. Viņa zīmē kopš 2 gadu vecuma. 5 gadu vecumā viņa sāka apmeklēt bērnu radošā centra mākslas studiju. Daniellai ir bijušas četras personālizstādes Odesā, un šobrīd jaunā māksliniece mācās Odesas 122.skolas 8.klasē. Izstāde “Harmonija” ir Daniellas pirmā personālizstāde ārpus Ukrainas. Izstādes patronese ir LR kultūras ministre Dace Melbārde.

d bilogirva s