Jūnija vidū Saulkrastu koris ANIMA prezentēja savu jauno logo un mājas lapu www.korisanima.lv, radot svētkus sev un saviem mīļajiem.

Kora mākslinieciskā vadītāja Laura Leontjeva uzsver, ka, aktīvi rosoties, dziedot, radot un koncertējot, bieži vien neatrodas laika, lai ar pateicību atskatītos uz padarīto un apjaustu, kādi vēl skaisti notikumi sagaidāmi. Tāpēc tika rīkoti šie svētki – pašiem un visiem mīļajiem – sievām, vīriem, mammām, tētiem, bērniem un tiem, kuri ir līdzās radīšanas procesos.

Saulkrastu koris ANIMA vēlas teikt lielu paldies Villa Gaida saimniekam Sigitam par iespēju svinēt svētkus burvīgajā Villa Gaida dārzā, kā arī Saltwater un Bemberi dāsnajiem gardumu radītājiem Dagnijai un Mārtiņam par svētku maltīti.

Laura atzīst, ka šeit pat, Saulkrastos ir fantastiski uzņēmēji, kuri vēlas darīt un dara, kā paši koristi mēdz teikt, no sirds uz sirdi.

Par neaizmirstamu pārsteigumu svētkos kļuva kora drauga Kristapa Krievkalna sarīkotās dejas dzīvās mūzikas pavadījumā. Solista kārtā bija vietējais mūziķis Raitis Keišs.

Turpmāk par kora jaunumiem lasiet jaunajā mājaslapā www.korisanima.lv