Saulkrastos pie četrām upēm šovasar izskanēs četri dažādi koncerti. Atšķirīgi, gluži kā upes – Pēterupe, Inčupe, Aģe un Ķīšupe – katrs ar savu raksturu, straujumu un skaņas plūdumu, taču ar vienu kopzīmi – izskaņa saulrietā un pie upes ietekas jūrā. Aizvadītajā nedēļā izskanējis viens no plānotajiem koncertiem, kurā uzstājās mūziķi Asnate Rancāne un Staņislavs Judins.

 

Vairāk bildes ŠEIT

Foto: Edijs Andersons

29. jūlijā, plkst 20.30 pie Ķīšupes ietekas jūrā uzstāsies grupa “Ezeri”

Stiprā un neatlaidīgā Ķīšupe, kas senatnē kāpdama pāri dambjiem, iegaumējusi savus stāstus no ūdensdzirnavu ratu nerimstošās klaudzoņas.

12.augustā, plkst. 20.30 pie Aģes ietekas jūrā izskanēs mūsdienu lībiešu dzeja kamermūzikā Kuolm randõ/Trīs krasti

Teiksmainā, noslēpumainā zvejnieku mīlule Aģe – no tevis līvi ņēma sīkstumu cīņai ar vāciem, dodami pretī skaisto lībiešu vārdu vārdu Adya.

Cikla noslēgumā 26. augustā, plkst. 20.30 pie Inčupes ietekas jūrā uzstāsies apvienība Tehnikums un Ozols

Straujā un nepakļāvīgā brīvdomātāja Inčupe, kas kā kaķis staigādama, kur pašai patīk, maina gultni, aizraudama no stāvkrasta visu jūras sanesto un meža sakrāto, lai gan – ko pārmest? – tā rūpējas, lai Baltā kāpa allaž būtu tīra un balta.

Biļetes cena 5-7 EUR

Biļetes var iegādāties kultūras namā “Zvejniekciems” un ekase.lv

Projekts tapis ar VPR, Latvijas Valsts meži un Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, koncertus drīkstēs apmeklēt:

  • Vakcinēti pret Covid-19 un ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas vai trīs nedēļas pēc saņemtas pirmās ražotāja AstraZeneca vakcīnas, kā arī tie skatītāji, kuri ir pārslimojuši Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā (pie ieejas būs jāuzrāda Covid-19 sertifikāts)
  • Ar negatīvu covid-19 testu(pie ieejas būs jāuzrāda Covid-19 sertifikāts)
  • bērni līdz 12 gadu vecumam, neveicot testu vai neuzrādot vakcinācijas sertifikātu
  • pie ieejas būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts, kuru iespējams iegūt vietnē Covid19sertifikats.lv un personalizēta biļete

Visām biļetēm jābūt personalizētām, tādēļ iegādājoties vairākas biļetes, obligāti jānorāda katra apmeklētāja vārds un uzvārds, kā arī kontaktinformācija.