Saulkrasti ielūdz uz saulrieta vakara koncertu Skultes ostā 10. augustā! Programmā – teātra mūzikas uzvedums “Patiesība par Minhauzenu” un AVATAR DISKO līdz pusnaktij!

Jau trešo gadu Zvejniekciemā norisināsies Ostas svētki ar īpašu muzikālu programmu. Vakara daļā klausītāji tiek aicināti uz muzikālu saulrieta koncertu brīnišķīgā vietā – industriālā vidē jūras krastā, Skultes ostā, kur varēs baudīt lielisku latviešu mūziku un īpašu atmosfēru.

Piedāvājumā bagātīga mūzikas programma melomāniem:
Vakara programmas pirmajā daļā: Ēverģēlība ar teātra mūziku “ Patiesība par Minhauzenu”:

Uz skatuves kāps lielākais fantazētājs un godīgākais melis, kāds vien pasaulē zināms, neviens cits kā barons Minhauzens, kurš cauri laikiem ir spējīgs satikt un piedzīvot teju jebko.

Kopā ar šarmantajām dziedošajām aktrisēm Ditu Lūriņu, Agnesi Budovsku un Leldi Dreimani un burvīgiem kungiem – Mārtiņu Brūveri, Raimondu Celmu un Gundars Grasbergu tiks izdzīvoti stāsti par mīlestību- laimīgu un ne tik laimīgu, tiks filozofēts par dzīves jēgu, pasmaidīts par ikdienas nebūšanām, bet pāri visam tā būs cilvēcīgi silta savstarpējā satikšanās ar kolēģiem un skatītājiem.

Skanēs īpaši atlasītas teātra mūzikas pērles – dziesmas no muzikālām izrādēm, kas pelnījušas iespēju ieskanēties jaunā spožumā – ar orķestra, kora un burvīgo solistu palīdzību no komponista Ulda Stabulnieka, Jura Karlsona, Artura Maskata, Mārtiņa Brauna, Zigmara Liepiņa, Valta Pūces, arī maestro Raimonda Paula daiļrades.

“Vai Minhauzens stāsta patiesību vai ir melis? Varbūt viņš ir vientuļnieks, kuram patīk uzburt prieku sevī un citos, uzaicinot ciemos dažādus tēlus, lai iegrieztu notikumus neparedzamā virpulī. Vai par skumjo var runāt ar smaidu un par priecīgo nobirdināt pa kādai asarai? Un varbūt vislabāk to darīt ar dziesmām no teātra izrādēm. Teātrī, tāpat kā dzīvē, spēles noteikumi ir vienkārši – iespējams ir pilnīgi viss! Un teātri, tāpat kā dzīvi, nevajag uztvert pārāk nopietni! Tiekamies ostas svētkos 10. augustā,” aicina muzikālās ēverģēlības “Patiesība par Minhauzenu” režisore Marija Bērziņa.

Minhauzena jeb vakara namatēva lomā iejutīsies Ivars Kalniņš, kurš baronu Minhauzenu savulaik spēlējis uz Dailes teātra skatuves.
Koncertuzvedumu pavadīs stīgu orķestris, pavadošā ritma grupa un koris “Anima”, diriģente Laura Leontjeva.

Programmas turpinājumā virtuālā diskotēka AVATAR DISKO – non-stop ballīte maestro Kristapa Krievkalna vadībā! Ballīti iegriezīs mūziķi Ivo Grīsliņš – Grīslis, Elīna Krastiņa un virtuāli dziedātāji uz ekrāna. NON- STOP skanēs latviešu hiti līdz pat pusnaktij.

Biļetes 15 -18 EUR

www.bilesuparadize.lv/lv/event/140641

Organizē:
SIA IDL Events sadarbībā ar Saulkrastu novada domi un Skultes ostas pārvaldi.