Saulkrastu novada svētki 2024

Vakara koncerts 6.jūlijs, ieeja no 18.00

Vakara vadītājs Magnuss Eriņš

 

Plkst. 19.00-21.00

Saulkrastu svētku nedēļās laikā notiek arī izšķiroši notikumi sportā.

Saulkrastu novada pašvaldība aicina sekot līdzi sporta norisēm un atbalstīt Latvijas vīriešu basketbola valstvienību, skatoties spēli.

Pirms vakara koncerta Saulkrastu estrādē tiks nodrošināta tiešraides translācija FIBA Olimpiskās kvalifikācijas turnīra nozīmīgai pusfināla spēlei.

Plkst. 21.00

Vakara koncertu atklās šarmantā dziesmu autore un izpildītāja Linda Leen. Mākslinieces trumpis ir tieši dzīvās uzstāšanās, viņas koncertus raksturo patiesa klātesamība un emocionāls kontakts ar katru no klausītājiem. Šoreiz dziedātāju dzirdēsim vērienīgākā un jaudīgākā skanējumā- kopā ar grupu. Tās sastāvā mūziķi, ar kuriem kopīgi radīta mūzika ierakstos- Ivars Arutjunjans, Jānis Ruņģis, Kristians Priekulis, kā arī Mārcis Vasiļevskis un vokālās piebalsis, kuri kopā ar Lindu Leen izpildīs viņas labāko autormūziku un pirmatskaņos arī kādu jaunumu no topošā albuma.

Turpinājumā skatuvi piepildīs jauda un enerģija, ko sniegs daudzpusīgais un harizmātiskais vokālists Ralfs Eilands kopā ar pavadošo grupu – Rūdolfs Dankfelds(bungas), Mārcis Vasiļevskis(ģitāra), Deniss Djakons(bass), Oskars Ozoliņš(trompete), Edgars Beļickis(saksofons). Ralfs koncertā izpildīs savus zināmākos skaņdarbus, kā arī pavisam jaunu mūzikai, pie kuras viņš pēdējā laikā ir strādājis.

Īsi pirms pusnakts tiks izšauts vakara muzikālais “salūts”. Uz skatuves kāps Instrumenti – viena no Latvijas pieprasītākajām mūzikas grupām. Ceļā uz savu jauno studijas albumu un vērienīgo koncertu “Arēnā Rīga”, vasaras vidū veiks svarīgu pieturas punktu Saulkrastos, kur izpildīs publikas iemīļotākās dziesmas. Grupa “Instrumenti” uzstāsies kopā ar pavadošo sastāvu – ģitāristu Miķeli Putniņu, basistu Valteru Sprūdžu, sitaminstrumentālistu Rūdolfu Dankfeldu, un ar pūšamo instrumentu kvartetu..

Teritorijā darbosies kafejnīcas.

Biļetes uz vakara koncertu 15 EUR, pasākuma dienā 20 EUR

Ar pensionāru, invalīdu apliecību, 3+Ģimenes karti un jauniešiem līdz 17 gadiem 10 EUR

Līdz 11 gadiem (ieskaitot) un cilvēkiem ar I grupas invaliditāti ieeja bez maksas

Biļetes bilesuparadize.lv, kultūras namā Zvejniekciems, Klientu apkalpošanas centrs Jēņi, Loja, Tūrisma informācijas centrs

Izeja no estrādes teritorijas būs iespējam, iegādājoties aproci 5 EUR

Visa Saulkrastu novadu svētku programma www.saulkrasti.lv

ŅEMIET VĒRĀ.Pasākuma apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.