20.oktobrī kultūras namā “Zvejniekciems” notiks Saviesīgs vakars Disko notīs. Pasākuma pirmajā daļā skanēs krāšņa un jautra koncertprogramma “Diskopauls”, kas veltīta Raimonda Paula estrādes mūzikai. Koncerts būs vairāk kā stundu gara Maestro disko hitparāde, kur dejas sākas ar pirmo takti un turpinās vēl ilgi pēc koncerta beigām. Tajā izskan tādas dziesmas kā “Genoveva”, “Robots”, “Varavīksne”, “Muļķe Sirds”, “Tai pilsētā”, “Jūras zvaigzne” kā arī citas brīnišķīgas melodijas no ģeniālā ieraksta “Naktsputni” un citiem komponista albumiem.

Dziesmu aranžijas veidojuši un koncertos uzstājas Elza Rozentāle, Miķelis Putniņs, Toms Mikāls, Kristians Priekuls, Rūdolfs Dankfelds, par bekvokālu rūpējas burvīgās Marija Valmiera un Inese Bērziņa. Koncerta īpašais viesis ir Žoržs Siksna.

Pasākuma otrajā daļā pat kūtrākajiem dejotājiem lemts iekustēties. To palīdzēs lokanās dejotājas skrituļslidās Zane un Asnate. Vienosimies enerģiskā kopdejā, sajūtot katram sevī dejotāju.

Pasākuma programma:

19.00 Ieeja

20.00 Muzikāla programma “Diskopauls”

22.00 Ballīšu dejas diskobumbas ritmos kopā ar Zani un Asnati

23.00 Beigas

Kultūras valde nodrošina plašu programmu, labu kārtību, zirgu un automobiļu uzraudzību. Spēlēs labu mūziku. Būs pieejama bagātīga bufete. Ieeja tematiskos tērpos 80.gadu stilā. Šis būs stāvkoncerts ar dažiem galdiņiem.

Biļetes 15 eur / https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/131989

Saulkrastu kultūras nams “Zvejniekciems” vai Tūrisma informācijas centrā.

Uzrādot pensionāru apliecību vai “3+Ģimenes karti” 10 eiro.

*Latviešu valodas vecā rakstībā – saviesīgs vakars.