Un tad pēkšņi uzausa gaisma… Alternatīvās roka apvienības nosaukums burtiski pauž saullēktā sagaidāmo – 22. jūlijā plkst. 5.00 no rīta grupa “Sudden Lights” modinās Pabažu ezeru. Aicinām jau trešo gadu celties mazliet agrāk, lai sagaidītu īpašu rītu neaizmirstamā piedzīvojumā.

Tas ir muzikāls baudījums, kad dabas niedru stīgas savīsies ar uzlecošo puišu grupas “Sudden Lights” ģitārām.

Uzliksim modinātāju un spodrināsim laivu.

Arī šogad parūpēsimies par iespēju rezervēt laivu vai supu turpat uz vietas. Laivu rezervācija https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/130287. Veicot rezervāciju un apmaksu par to, organizators nodrošina laivas un drošības vestes piegādi norises vietā. Noīrētās laivas būs pieejamas koncerta norises vietā, uzrādot laivas biļeti sākot no plkst. 3.00. Koncerta sākums plkst. 5.00.

Tev ir iespēja ierasties arī ar savu peldlīdzekli, bet atceries, drošība pirmajā vietā, tāpēc glābšanas veste ir OBLIGĀTA.

Starp citu, lai koncertu varētu baudīt mazāk noguris, iespējams nakšņot arī telšu pilsētiņā un pēc koncerta baudīt brokastis kafejnīcā “Pozitīvās straumes”.

Sudden Lights ir Latvijas alternatīvā roka grupa. Grupas darbība aizsākās 2012. gadā, tā darbojas joprojām. 2023. gadā grupa piedalījās Latvijas Televīzijas rīkotajā dziesmu konkursā “Supernova 2023” ar dziesmu Aijā, kurā ieguva 1. vietu un iespēju pārstāvēt Latviju 2023. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Lai pasākuma organizācija noritētu raiti, esam sagatavojuši vietas plānojumu, ieteikumus un norādījumus, kurus lūdzam ņemt vērā.

ŅEMIET VĒRĀ. Pasākuma apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.