Piektdien, 21. oktobrī, plkst.19.00 kultūras namā “Zvejniekciems” notiks ritmiski muzikāls izklaides vakars “Vakars pie/uz/zem galdiņa”.

Satikt draugus un tērzēt PIE galdiņa…
No smiekliem apkrist un smieties ZEM galdiņa…
Ļauties mūzikas ritmiem  un dejot UZ galdiņa…

Ar nelielu smieklu devu par visai nopietnām tēmām sāksim vakaru plkst. 19.00 ar Jāņa Skuteļa (cilvēks, kurš māk pasmieties par tevi un par sevi) stāvizrādi “Work in progress”.

Tā būs piektdiena, tāpēc bez steigas pēc stāvizrādes varēsi palikt, satikt novadnieku un izkratīt sirdi par LNG termināļa aktualitāti, nepietiekamas gaismas esamību dažās ielās vai veco labo “Melnsila ielu”, piesist ritmu deju solī un vienkārši svinēt brīvdienu ieskaņu ar grupas “Rahu the fool”, saukti arī par “Resgaļu bandu”, aicinoši līksmo deju mūziku.

* Jānis Skutelis: “Atzīšos, man labpatika domāt, ka šis neskaidrais laiks ir uz brīdi. Tas tūliņ, tūliņ beigsies un viss būs pa vecam. Taču izskatās, ka pa vecam ir tikai tas, ka palieku (atvainojiet – kļūstu) vecāks, un tas, ka citiem pašsaprotamas lietas man ir kas jauns. Aicinu jūs uz savu stāvizrādi ar nosaukumu “Work in progress”, kurā uz šo man tik jauno (vecumu) paskatīšos caur vecās labās komēdijas prizmu.”

P.S. Neesmu īpaši lepns ar nosaukumu, bet runā, ka lepnība esot grēks.

* “Rahu the Fool” mūzika nāk no 20. gadsimta pirmās puses – tautas mūzika, blūzs, džezs, jūrnieku un karavīru dziesmas un šlāgeris tā visklasiskākajā izpratnē – šie stili vienkopus būs saklausāmi grupas izpildītajā citu autoru un arī pašu sarakstītajā mūzikā. Varētu teikt – nedaudz vecmodīgi, kas patiesībā mūsdienās nozīmē – ļoti aktuāli, ņemot vērā kopējo nostalģiju pēc pagātnes stabilām vērtībām – pašu rokām taisītām, izturīgākām lietām, lēnāku laika ritējumu un sirsnīgāku kopā būšanu, ja ne diendienā, tad vismaz tradicionālajās svētku dienās organizējot pašiem savu “Zaļumballi”.

Brīvā formāta vakars.Būs pieejamas sēdvietas, galdiņi un stāvgaldiņi, taču tos nerezervējam. Kas pirmais nāk, tas tiek pie krēsla, galdiņa.

Par gastranomiskām un veldzējošām baudām gādās mūsu draugs, krogs Saltwater.

Tātad, stāvvakars ar iespēju apsēsties, izsmieties, pieēsties.

Biļetes 15 eur / bilesucentrs.lv, k/n Zvejniekciems, TIC. Uzrādot pensionāru apliecību vai “3+Ģimenes karti” 10 eiro.