Vienota mērķa kopdarbs ir iespēja būt saliedētiem, jo kopā mēs varam vairāk un labāk, tāds ir jaunā Saulkrastu novada virziens. Aizvadītajā nedēļas nogalē visi kopā svinējām Saulkratu novada svētkus, kas šogad bija īpaši.

Ieskaties svētku bilžu galerijā ŠEIT

Paldies ikvienam, kurš ieguldījis nesavtīgu darbu, kā rezultātā varējām vērot neskaitāmus prieka mirkļus novadnieku emocijās. Esam patiesi iepriecināti par pozitīvām atsauksmēm!

Esam pateicīgi visiem organizatoriem, kuri nežēloja miega stundu un ar 100 % darba atdevi pierādīja savu patriotismu.

Vislielākais paldies visai Saulkrastu kultūras centra komandai Artai Skudrēnai, Beātei Barčevskai-Mukānei par to, ka spējāt parādīt, ka idejām nav robežu! Par uzdrīkstēšanos un darbošanos, lai novadniekiem svētki šogad būtu īpaši.

Īpašs paldies – Tomam Turlajam, Normundam Brokam, Mārim Iekļavam, Kristapam Lūsim, Baibai Stjadei, Asnatei Rancānei, Rimantam Lūsim, Peterim Gertneram, Laurai Cielēnai, Agitai Ozoliņai, Ritai Celmai, Akselam Svikam, PII Rūķītis, Sanitai Pētersonei, Baibai, Asnatei Grēvei.

Superīpašs paldies Dinam un Jolantai Ekmaņiem, kā rezultātā tapa unikāla dabas koncertzāles skatuve, Elfai un Edgaram Jirgensoniem, Saulkrastu pašvaldības glābšanas dienestam, Gatim Baļutim.

Paldies par “zaļo gaismu” ideju realizēšanā Saulkrastu novada pašvaldībai un personīgi Normundam Līcim.

Foto: Edijs Andersons