Uzstājoties Intaram Busulim kopā ar “Abonementa orķestri”, Ivo Fominam, Ievai Kerevicai un Atim Ieviņam & The Rock Brothers, Saulkrastu novada svētku vakara koncertu varētu raksturot tikai un vienīgi ar vārdiem – IESPAIDĪGI UN GRANDIOZI!!
Vērienīgākais skatuves šovu un mākslinieku muzikālais sniegums pieskandināja Saulkrastu brīvdabas estrādi, pulcējot vairākus tūkstošus apmeklētāju.

Skanot tādiem radio hitiem kā “Brīvdiena”, “Nākamā pietura DEPO” un “Ķiršu lietus”, nevarēja nepamanīt publikas aizkustinājumu un pilno emociju buķeti. Tik patīkami bija redzēt rekordlielo apmeklētāju skaitu Saulkrastu brīvdabas estrādē.
“Saulkrastu kultūras centrs saka lielu paldies apmeklētājiem, jo Saulkrastu novada svētkus veidojam mēs visi kopā. Šogad izvēlētais svētku formāts ir attaisnojies – mūsu apmeklētāji ir priecīgi redzēt plašu muzikālo izlasi, sākot jau no Lietuviešu mūzikas grandiem kā “Daddy Was A Miklman” līdz mūsu pašu labākajiem latviešu mūziķiem. Šķiet, visi mums piekritīs – šogad Saulkrastu novada svētkos valdīja īpaša atmosfēra, neļausim tai pazust vēl ilgi!” stāsta Saulkrastu kultūras centra vadītāja Arta Skudrēna.
Uz tikšanos nākamgad!
Foto: Ginta Zīverte