Kas gan ir 25 gadi? Cilvēka mūžam tas ir pats labākais laiks, kad sākt baudīt dzīvi, bet festivālam – pats labākais rūdījums, kad ēsts puda sāls, slaucītas asaras no saviļņojuma un gūts milzīgs gandarījums par iespēju pašam un citiem klausīties kvalitatīvu džeza mūziku. Tieši tik nozīmīgi svētki šogad ir XXV Saulkrasti Jazz Festival 2023!
Milzīgs paldies Saulkrastu džeza festivāla organizatoru komandai par šiem brīnišķīgajiem džeza festivāla gadiem! Ikviena jūsu pūle ir bijusi tā vērta!

Vakar, 21. jūlijā, Saulkrastu džeza festivāla 2023 laikā skanēja pateicības vārdi festivāla atbalstītājiem, tostarp Saulkrastu novada pašvaldībai. Pasniedzot simbolisko kūku ar uzrakstu Saulkrasti Jazz Festival 25, arī pašvaldība teica sirsnīgus pateicības vārdus festivāla organizatoriem.

“Šogad Saulkrastu džeza festivāls atzīmē 25 gadu jubileju, kas ir pierādījums, ka Saulkrastos džezu mīl un ciena! Esam patiesi gandarīti, ka mūsu pilsētu saista ar tik kvalitatīvu mūziku un pasākumu, ka esam atpazīstami ne vien Latvijā, bet arī starptautiskā vidē. Novēlu festivāla organizatoriem daudz jaunu un radošu ideju, lai kopīgiem spēkiem Saulkrastu džeza festivāls turpinātu mūs priecēt arī nākamos 25 gadus!” teic Saulkrastu novada domes priekšsēdētājs Normunds Līcis.

Šodien izturīgākajiem un uzticīgākajiem džeza mūzikas cienītājiem ir iespēja izbaudīt noslēdzošo Saulkrastu Džeza festivāla koncertu Saulkrastu brīvdabas estrādē, kur uzstāsies Latvijas mākslinieki Liepājas Bigbends, Lupa un ASV/ Šveices mākslinieki Soul Train: JJ’s Hausband feat. Reggie Saunders.

Foto: Pēteris Gertners