Gada lielākais notikums Saulkrastos –  novada svētki, notiks 8. un 9. jūlijā vairākās norises vietās – Jūras parkā, Pabažu ezerā, Meža parkā un Saulkrastu Brīvdabas estrādē!

Gada lielākais pasākums Saulkrastu novada jauniešiem ir klāt – Jauniešu diena

8. jūlijā Jūras parkā! Pasākuma programma būs bagātīga – noskaidrosim Saulkrastu novada Jauniešu pludmales volejbola čempionus, ikvienam būs iespēja iesaistīties radošās darbnīcās un sportiskās aktivitātes. Vakarā mūs priecēs muzikāli priekšnesumi no Rolanda Če un ANNNA.

Ieelpo…izelpo, spodrini laivu, gādā airus un 9. jūlija rītu sāc ar saullēkta koncertu uz Pabažu ezera kopā ar brāļu lietuviešu slaveno grupu un jogas himnas “Breath in” autoriem “Daddy Was A Milkman”. Koncerta sākums plkst. 5.00. Atmosfēriskās popmūzikas karalis izpildīs iecienītākās grupas dziesmas. “Daddy Was A Milkman” jeb īstajā vārdā Igns Pocūns (Ignas Pociūnas) ir viens no spilgtākajiem šī brīža Lietuvas popmūziķiem. Latvijas publikai viņš pazīstams pēc singla “Breathe In” un dziesma “This is how I Feel”, kas tapa sadarbībā ar grupu “Prāta Vētra”. Arī šogad piedāvāsim iespēju rezervēt peldlīdzekli un to saņemt uz vietas pirms koncerta, taču, rēķinies, ka laivu skaits ir ierobežots. Pasākums ir bez ieejas maksas.

9. jūlija dienas garumā no plkst . 10.00 līdz 16.00 Saulkrastu Meža parkā notiks liela rosība. Dienas gaitā – Svētku tirgus, Mākslinieku iela, Elitas Patmalnieces studija, Bērnu Pilsētiņa, amatiermākslas kolektīvu koncerts un vēl dažādi pārsteigumi.

Ar šī gada svētku devīzi “Ar saules gaismu un ozola spēku” aicinām Saulkrastu novada pašvaldības iestādes, mākslinieciskos kolektīvus, uzņēmumus, biedrības un iedzīvotājus piedalīties gājienā! No plkst. 10.00 aicinām pulcēties pie Saulkrastu sporta un ģimeņu centra sporta laukumā. Plkst. 11.00 dosimies vienotā svētku gājienā līdz Saulkrastu Meža parkam, kurā norisināsies Saulkrastu novada amatiermākslas kolektīvu un bērnu koncerti un dažādi priekšnesumi. Plkst. 14.00 uz skatuves kāps Dienas galvenais viesis, uzlecošā puišu apvienība “Citi Zēni”.

Bagātīga divu diena programma noslēgsies ar Vakara svētku koncertu Saulkrastu brīvdabas estrādē. Plkst. 20.00 Vakaru atklās Uldis Marhilēvičš ar programmu “Marhils un draugi”, kurā piedalīsies dziedātāji Ivo Fomins, Ieva Kerēvica un instrumentālā grupa. Koncertā skanēs visplašākais repertuārs – dziesmas no dažādiem laikiem. Plkst. 21.30 uz skatuves kāps Intars Busulis & Abonementa orķestris. Koncertā skanēs klausītāju iemīļotās dziesmas no Intara Busuļa repertuāra. Vakara turpinājumā no plkst. 23.00-2.00 Balle kopā ar Ati Ieviņu & The Rock Brothers. Dejas pie labākās latviešu un ārzemju pop/rok mūzikas.

Vakara koncerts ar ieejas maksu. Biļetes bilesuparadize.lv, k/n Zvejniekciems, TIC.Biļešu cena 7 eiro, no 27. jūnijam līdz 9. jūlijam – 10 eiro.Bērniem līdz 11 gadiem (ieskaitot) bez maksas. Ar pensionāru apliecību un “3+Ģimenes” karti 5 eiro.Biļetes uz vakara koncertu varēs iegādāties arī pasākuma dienā, 9. jūlijā, pie ieejas teritorijā.

Liels paldies sponsoriem SIA “GP HOLDINGS” un terasei “Costa del Sol” par atsaucību un lielo atbalstu pasākuma tapšanā. Paldies, Saulkrastu novada uzņēmējiem, peintbola parkam “Bušas”, Saulkrastu tenisa kortiem, skaistumkopšanas salonam “Mūna”, Ūdensmocis Saulkrastos, ceptuvei “Saulkrastu Gardumi”, kafejnīcai “Abra” un krodziņam “SaltWater” par atbalstu.