Saulkrastos šovasar izskanēs četri dažāda rakstura koncerti. Atšķirīgi, tāpat kā upes, katrs ar savu raksturu, straujumu un skaņas plūdumu, taču ar vienu kopzīmi – izskanam saulrietā un pie upes ietekas jūrā. Ieklausoties dabā un mēģinot atklāt tās noslēpumus harmoniskā skaņas plūdumā, upes raksturu izcels un paspilgtinās Latvijā zināmu mūziķu žanriski daudzpusīgās dažādības skanējums.

26. augusts, plkst. 19:00 pie Inčupes ietekas jūrā.

Straujā un nepakļāvīgā brīvdomātāja Inčupe, kas kākaķis staigādama, kur pašai patīk, maina gultni, aizraudama no stāvkrasta visu jūras sanesto un meža sakrāto, lai gan – ko pārmest? – tā rūpējas, lai Baltā kāpa allaž būtu tīra un balta. Cikla noslēgumā koncertē apvienība Tehnikums un Ozols.

Ieeja no 18:00

Ieejas maksa 7 eiro ekase.lv vai kultūras namā “Zvejniekciems”. Pasākuma dienā 10 eiro.

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnēwww.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi!