Saulkrastu kultūras centrs aicina novadniekus iegūt un izbaudīt Ziemassvētku sajūtas, piedaloties divos dažādos pirmssvētku pasākumos: spēlē “Grinča Ziemassvētku orientēšanās pasaku taka Saulkrastos” un satiekot Ziemassvētku vecīša vēstnesi pie kultūras nama “Zvejniekciems”.

18. decembrī no plkst. 16.00 – 19.00 piedalies aizraujošā orientēšanās spēlē visai ģimenei – Grinča Ziemassvētku orientēšanās pasaku taka Saulkrastos.

Būs iespēja paviesoties Ziemeļpolā, attālināti izkustēties jautrās dejās kopā ar Grinču, kā arī izgaršot gardumus no Pepijas Food Truck busiņa.Ģimenes aicinātas ierasties laika posmā no plkst.16.00 – 18.00 Saulkrastu estrādē, lai saņemtu orientēšanās karti.Ņemot vērā laikapstākļus un bērnu vecumu, aicinām izvērtēt vai vēlaties apstaigāt visus orientēšanās punktus vai daļu no tiem, vai ierasties tikai Ziemeļpolā.

Lai piedalītos spēlē, būs nepieciešams telefons ar lejuplādētu QR koda lasītāju, caur kuru orientēšanos punktos saņemsiet izklaidējošus videosižetu uzdevumus.

Spēle notiks ievērojot epidemioloģiskos drošības noteikumus.Pieteikšanās spēlei, rakstot uz kultura@saulkrasti.lv

19. decembrī no plkst 16.00 – 19.00 pie kultūras nama “Zvejniekciems” mazākajiem saulkrastiešiem būs iespēja piedzīvot īstas pirmssvētku sajūtas, jo uz Saulkrastiem būs atceļojies pavisam īsts Ziemassvētku vecīša vēstnesis.