Sestdien, 14. oktobrī, kultūras namā “Zvejniekciems” būs iespēja piedzīvot unikālu ceļojumu mūzikā cauri emocijām un melodijām! Pianists Kristaps Vanadziņš priecājas paziņot par savu jauno projektu – solo tūri “Portreti”. Šī tūre sola būt ne tikai muzikāls baudījums, bet arī personiska un interaktīva pieredze ikkatram klausītājam!

“Portreti” ir Kristapa Vanadziņa jaunais solo projekts, kas apvieno mūzikas ceļojumu un personisku pieredzi. Tūres laikā Vanadziņš ne tikai improvizēs un atskaņos zināmas melodijas, kas sajauksies ar viņa paša mūziku, bet arī aicinās skatītājus piedalīties kopīgā muzikālajā mijiedarbībā. Daži laimīgie klausītāji kļūs par viņa klaviermūzikas portretu, kas taps kopīgi ar mākslinieku uz skatuves. “Portreti” solās būt vienreizēja pieredze, kas ļaus klausītājiem izbaudīt un izzīmēt savu muzikālo portretu kopā ar Kristapu Vanadziņu un dalīties emocijās.

Koncerts notiks romantiskā gaisotnē pie galdiņiem.

Programmas centrā būs improvizēti skatītāju portreti – mūzikāli brīnumi, kas rodas “šeit un tagad”. Bet tas nav viss! Jūs būsiet aicināti piedalīties muzikālajā mijiedarbībā, kopā radīt un iedvesmot vēl vairākus mūzikas portretus.

Biļetes https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/130494