Pasākums PĀRCELTS uz vēlāku laiku. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!

Šī ir iespēja mums satikties un kopā, uz lielā ekrāna, piedzīvot koncertfilmu “Krastā saviļņots”. Mēs aicinām uz tikšanos ar filmas veidotājiem, lai draudzīgā sarunā atklātu kā tapa “Krastā saviļņots”.

Klātienes seanss un tikšanās notiks sestdien, 8.janvārī, plkst. 17.00 Saulkrastu novada kultūras centrā “Zvejniekciems”.

 

“Krastā saviļņots” – tas ir ceļojums no absolūta miera līdz enerģiski piesātinātam piedzīvojumam, kas palīdz rast atbildes un mierinājumu lielo dzīves jautājumu priekšā. Aizbēgšana no lielpilsētas dunas un attapšanās jūras krastā, kur, iemiegot pa pusei kā sapnī, pa pusei esot realitātē, var piedzīvot tik dažādās mīlestības nokrāsas – gan tās, kas ātri ceļ, gan tās, kas dziļi pārveido.

Koncertfilmas pamats balstīts 2021 gada 9. jūlijā Saulkrastu pludmalē piedzīvotajā Kristapa Krievkalna un Kārļa Kazāka kormūzikas cikla “Krastā saviļņots” koncertuzveduma dokumentācijā, kas neparasti savienota ar mākslas īsfilmām.

Koncertfilmā “Krastā saviļņots” vienuviet satiekas mūzika, kustība un vizuālā māksla. Galvenajās lomās ir kora ANIMA dziedātāji, kā arī aktieris Gints Grāvelis un dejotāja Liene Stepena, aizkadra balss – Andris Keišs. Skaņu režisori – Mārtiņš Porters, Armands Treilihs, gaismu mākslinieks – Pāvels Armanis. Koncertfilmas “Krastā saviļņots” vizuālā identitāte ir mākslinieka Mareka Gurecka oriģināldarbs, kas redzams izpildītāju skatuves tērpos, kopīgi veidojot dzīvā audekla gleznu, bet horeogrāfe Inga Krasovska caur kustību atklāj tēlu un raksturu daudzveidību. Koncertfilmas “Krastā saviļņots” režisors ir ASV dzīvojošais un strādājošais latvietis Valters Mirkšs, kurš filmas izstrādes procesa laikā viesojās Latvijā.

Producente, diriģente, “Krastā saviļņots” mākslinieciskā vadītāja – Laura Leontjeva

Ieeja tikai ar Covid-19 vakcinācijas vai vīrusa pārslimošanas sertifikātu. Ieeja pasākumā bez maksas.

www.korisanima.lv