Lai baudītu filmu citādāk, jau otro gadu pēc kārtas Saulkrastu novadā piedāvājam to skatīties brīvā dabā. Pabažu ezerkrasta estrādē ir iespēja viesoties četros brīvdabas kino vakaros. Augusta otrās piektdienas vakarā – 11. augustā – jūsu uzmanībai romantiskā komēdija “Blakus” un tikšanās ar filmas režisoru Māri Martinsonu.

Brīvdabas kino augusta piektdienas vakaros dalība ir bez maksas.

Rezervējiet vakaru, lai pavadītu to kopā ar mums! Aicinām apmeklētājus ģērbties atbilstoši laikapstākļiem un savai ērtībai ņemt līdzi pledu. Lietus un vēja gadījumā kino seanss notiks Pabažu kultūras namā.

Par filmu:

Teikt jā? Šķirties? Pārcelt kāzas? Izlīgt? …?

“Saki Jā” ir mūsdienīgs jauniešu attiecību, draudzības un mīlas stāsts. Jaunais un talantīgais Tālis, atgriezies no veiksmīga ārzemju brauciena, kur viņam ir iespēja turpināt tēva aizsākto biznesu, ir gatavs kāzām ar savu dzīves mīlestību Zani. Jauniešu draugi jau sākuši organizēt greznas kāzas un viss liekas tik optimistiski, ja vien Tāļa tēvs, uzzinājis par gaidāmo notikumu, neuzstādītu Tālim ultimātu – vai nu bizness vai kāzas.

Filmas režisors: Māris Martinsons, aktieru ansambli veido Lelde Dreimane un Jurijs Djakonovs, Evelīna Pārkere, kurai šī ir debija uz lielajiem kinoekrāniem, un mūziķis, improvizators Nauris Brikmanis.

Filmā piedalās arī Kaspars Zāle, Jurģis Spulenieks, Artis Robežnieks, Dita Lūriņa – Egliena, Andris Bulis, Mārtiņš Egliens, Ieva Adamss un citi.

Filmas ilgums: 1 st. 21 min.

Līdz 12 g.v. – neiesakām!

Filmas garums: 1h 22min
Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu valodā