Pabažu ezerkrasta estrādē, jau otro gadu pēc kārtas, piedāvājam viesoties četros brīvdabas kino vakaros. Augusta pēdējās piektdienas vakarā jūsu uzmanībai “Prāta vētras” albuma koncertfilma “Gads bez kalendāra”.

Koncertfilmā varēs redzēt dejojam arī “Prāta vētru”. Aicinām skatītājus piedzīvot svētkus un dejot līdzi! Rezervējiet vakaru, lai pavadītu to kopā ar mums !

Brīvdabas kino augusta piektdienas vakaros dalība ir bez maksas.

Aicinām apmeklētājus ģērbties atbilstoši laikapstākļiem un savai ērtībai ņemt līdzi pledu. Lietus un vēja gadījumā kino seanss notiks Pabažu kultūras namā.

Grupa albuma koncertfilmu “Gads bez kalendāra” nolēma izdot neparastā formātā – īpaši izveidotā studijā tika nofilmētas visas jaunā albuma dziesmas dzīvajā izpildījumā. Kā īpašie viesi piedalās arī grupa “Tautumeitas”, Ansis, Dons, Intars Busulis. Skatītājus sagaida krāšņas dekorācijas, cienīgas videoprojekcijas, īpaši veidota horeogrāfija, profesionāli dejotāji, neona grims, akrobāti un pat īsts zirgs.

Koncertfilmā būs dzirdamas jau zināmās dziesmas no jaunā albuma – “Feels” un “Karuseļi”, kā arī “Smarža”, “Aiz sienas”, “Papīra lidmašīnas”, “Tur, kur Dieva kamanas slīd”, “Dzelzceļnieks”, “Gads bez kalendāra”, “Tavas pēdas pagalmā” un “Lonesome Moon”.

Trijās albuma dziesmās “Prāta vētrai” pievienojas grupa “Tautumeitas”, “Papīra lidmašīnas” tapušas sadarbībā ar reperi Ansi, savukārt balādē “Lonesome Moon” piedalās aktieris Aleksandrs Petrovs.

Albuma producents ir zviedrs Povels Olsons, ar kuru grupa sadarbojas jau vairāku gadu garumā, bet kā dziesmu tekstu autori šoreiz piedalās arī Jānis Šipkēvics un Ingus Bērziņš.