Viena no krāšņākajām sadaļām Saulkrastu novada svētkos būs Mākslinieku iela, kas norisināsies 9. jūlijā Saulkrastu Meža parkā no plkst.10.00-16.00.

Mākslinieku iela ir kļuvusi par tradīciju Saulkrastu svētkos, pulcējot kopā māksliniekus no Saulkrastiem, Vidzemes jūrmalas un citu pilsētām. Izstādē piedalās gan profesionāli, gan hobija līmeņa mākslinieki. Arī šogad Mākslinieku ielā pulcēsies aptuveni 40 autori no Saulkrastiem, Siguldas, Ādažiem, Garkalnes, Rīgas, Cēsīm un citām pilsētām, rādot savus jaunākos darbus. Interesenti varēs aplūkot mākslas darbus, tos iegādāties, kā arī aprunāties ar pašiem māksliniekiem.

Šogad brīvdabas izstādi papildinās radoša darbnīcu ar pazīstamo, spilgto personību Elitu Patmalnieci.

Elitas studijas apmeklētājus sagaida kopīga zīmēšana un krāsošana, iespēja saņemt sava portreta skici, ko uz vietas uzzīmējusi pati Elita, īpaša mākslinieces darbu mini izstāde, kartiņas un gleznas, krāsainas kleitas, krekli, lakati un trauki.

Interesentiem būs iespēja iegādāties Elitas darbus (kleitas, lakatus, T-kreklus, gleznas, krūzītes) kā arī saņemt mākslinieces autogrāfu.

Jautras sarunas un interesanti stāsti – bez vecuma ierobežojuma, satikšanās vieta, kurā pulsēt pulsē radošums un prieks no A līdz Z! Uz tikšanos Elitas studijā.

Uz tikšanos Saulkrastu novada svētkos!