Pat ja Valentīndiena vai dēvētā Visu mīlētāju diena varētu šķist sveša “tradīcija”, tomēr jebkurš iemesls ir gana labs, lai savam mīļotajam veltītu un dāvātu uzmanību, mīlestības apliecinājumu mazliet vairāk kā citudien.

Saulkrastu kultūras centrs aicina noskaņoties romantiski un turpināt rast pozitīvo ik uz soļa šajā laikā! Šonedēļ kultūras centra Facebook lapā norisinās akcija, kurā iepriecināsim viens otru, atklājot savu mīļāko mīlas dziesmu.

Ievieto pie ziņas komentārā linku ar, tavuprāt, visskaistāko mīlas dziesmu, kā arī “ietago” – draugu, draudzeni, kolēģi, kaimiņu, kuram arī jāpapildina mīlas dziesmu izlase zem ieraksta.
Velti dziesmu, kura ir īpaša, kuru vari klausīties neskaitāmas reizes. Dziesma, kas raisa patīkamas romantiskas atmiņas un emocijas….

14. februārī kopā veidoto mīlas albumu atskaņosim pie kultūras nama “Zvejniekciems”. Būsim parūpējušies par noskaņu, Zvejniekciema promenāde pie Aģes solās būt īpaši romantiska. Paņem siltu dzērienu, mīļu cilvēku, karstu sirdi un dodies pastaigā