Atzīmējot Latvijas Republikas proklamēšanas 105. gadadienu, 17. novembrī Saulkrastu kultūras namā „Zvejniekciems” notiks svinīgais pasākums, kurā ne vien tiks sveikti novada iedzīvotāji, kuriem Saulkrastu novada pašvaldība vēlas pateikties par īpašiem nopelniem, bet uzstāsies arī leģendārais mūziķis Igo, Katrīna Dimanta un pavadošā grupa.

Svētku pasākums sāksies plkst. 19.00, kad būs svētku uzruna, Latvijas valsts himna, Atzinības rakstu un Goda rakstu pasniegšana, bet jau no plkst. 19.45 būs iespēja baudītValsts svētku koncertu, kurā uzstāsies Igo, Katrīna Dimanta un pavadošā grupa.

Kopā ar aizvadītā gada jubilāru uz skatuves kāps Igo mūziķi, ar kuriem jubilārs savas karjeras laikā sadarbojies – Jānis Strazds, Ainis Zavackis, Armands Alksnis, Aivars Meijers. Koncertos skanēs Igo zelta repertuārs – dziesmas, kuras viņš dziedājis kopā ar grupām “Līvi”, “Remix”, “Liepājas brāļi”, gan fragmenti no Zigmara Liepiņa rokoperas “Lāčplēsis”, operas “Parīzes Dievmātes katedrāle” un citiem darbiem, kas bijuši svarīgi gan Igo pašam, gan Latvijai kopumā. Koncerta īpašais viesis būs Katrīna Dimanta

Ieeja par ziedojumiem Ukrainas atbalstam.

No 8.novembra pieejami bezmaksas ielūgumi uz Valsts svētku svinīgo pasākumu kultūras namā “Zvejniekciems”

Ielūgumus iespējams izņemt:

Sēdvietas zālē ir numerētas

Bērniem līdz četru gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ielūgums nav nepieciešams

Limits vienai personai 4 ielūgumi

Vietu skaits zālē ierobežots. Neierašanās gadījumā, lūgums atteikt, zvanot 20222667