Apkopojam aktuālo un pilnīgāko informāciju par Saulkrastu novada svētkiem.

Piektdiena, 8. jūlijs

Laiks un vietaPasākums

Peldvietā “Centrs”
Jūras parks
1.grupai
plkst.11.30
2.grupai
plkt.13.30

Jauniešu pludmales volejbola čempionāts 2022:

  • Līdz 18 gadiem – 1.grupa
    Reģistrācija no pl.11.30, pirmā spēle sākas pl.12.00
  • 19-30 gadi – 2.grupa
    Reģistrācija no pl.13.30, pirmā spēle sākas pl.14.00
plkst. 16.00-19.00
Jūras parkā
Radošās aktivitātes (grafiti, pērļošanas, hennas darbnīcas), dažādas sportiskās aktivitātes (ūdens aktivitātes, orientēšanās labirints, disku golfs) un dienas laikā pārsteigumi ar konkursiem un citām aktivitātēm

plkst.19.00
Jūras parkā

Saulkrastu novada svētku Jauniešu pludmales volejbola čempionu noskaidrošana
Finālspēles abām grupām

Jūras parkā
plkst.21.00
plkst.22.00

Jauniešu dienas 2022 noslēgums
Uzstājas rolands če
Vakara noslēgums ar ANNNA

Sestdiena, 9. jūlijs

plkst.5.00
Pabažu ezerā
Saullēkta koncerts uz Pabažu ezera kopā ar brāļu lietuviešu slaveno grupu un jogas himnas “Breath in” autoriem “Daddy Was A Milkman”.
Atmosfēriskās popmūzikas karalis izpildīs iecienītākās grupas dziesmas. “Daddy Was A Milkman” jeb īstajā vārdā Igns Pocūns (Ignas Pociūnas) ir viens no spilgtākajiem šī brīža Lietuvas popmūziķiem. Latvijas publikai viņš pazīstams pēc singla “Breathe In” un dziesma “This is how I Feel”, kas tapa sadarbībā ar grupu “Prāta Vētra”. Arī šogad piedāvāsim iespēju rezervēt peldlīdzekli un to saņemt uz vietas pirms koncerta, taču, rēķinies, ka laivu skaits ir ierobežots. Pasākums ir bez ieejas maksas.

plkst.11.00
Pulcēšanās no plkst.10.00
Svētku gajiens.
Ar šī gada svētku devīzi “Ar saules gaismu un ozola spēku” aicinām Saulkrastu novada pašvaldības iestādes, mākslinieciskos kolektīvus, uzņēmumus, biedrības un iedzīvotājus piedalīties gājienā!
No plkst. 10.00 aicinām pulcēties pie Saulkrastu sporta un ģimeņu centra sporta laukumā. Plkst. 11.00 dosimies vienotā svētku gājienā līdz Saulkrastu Meža parkam
plkst . 10.00 līdz 16.00
Mežaparks
Svētku tirgus, Mākslinieku iela, Elitas Patmalnieces studija

Izstādē piedalās gan profesionāli, gan hobija līmeņa mākslinieki. Arī šogad Mākslinieku ielā pulcēsies aptuveni 40 autori no Saulkrastiem, Siguldas, Ādažiem, Garkalnes, Rīgas, Cēsīm un citām pilsētām, rādot savus jaunākos darbus. Interesenti varēs aplūkot mākslas darbus, tos iegādāties, kā arī aprunāties ar pašiem māksliniekiem.

Šogad brīvdabas izstādi papildinās radoša darbnīcu ar pazīstamo, spilgto personību Elitu Patmalnieci.
Pasākums ir bez ieejas maksas.

Plašāka informācija šeit.

plkst . 10.00 līdz 16.00
Mežaparks
Bērnu pilsētiņa, amatiermākslas kolektīvu koncerts un vēl dažādi pārsteigumi

Mazākajiem novadniekiem būs iespēja izšūpoties Saulkrasti Adventure lielformāta šūpolēs un savu veiklību pārbaudīt virvju šķēršļu trasē. Sportiskas aktivitātes – signālspēle, lidojošo šķīvīšu golfs, kornhols, futfolkrokets un citas aizraujošas spēles.
Plkst. 12.00 – 15.00 Saulkrastu kultūras centra radošo kolektīvu koncerts un radošās darbnīcas.
Plkst. 13.00 un 15.00 notiks izklaidējoši izglītojošs eksperimenti “Zili brīnumi” kopā ar Aldis Kalniņi.
Plkst. 12.00-14.00 empātijas darbnīca, bet cilvēkstāstu skapis apmeklētājiem pieejams no plkst.10.00 – 16.00.
Plkst. 14.00 uz skatuves kāps Dienas galvenais viesis, uzlecošā puišu apvienība “Citi Zēni”.
Pasākums ir bez ieejas maksas.
Plašāka informācija šeit.

Plkst.20.00
Saulkrastu brīvdabas estrāde
Vakara svētku koncerts
20.00 Vakaru atklās dziedātāji Ivo Fomins, Ieva Kerevica un instrumentālā grupa.
21.30 uz skatuves kāps Intars Busulis & Abonementa orķestris. Koncertā skanēs klausītāju iemīļotās dziesmas no Intara Busuļa repertuāra.
Vakara turpinājumā no plkst. 23.00-2.00 Balle kopā ar Atis Ieviņš & The Rock Brothers.
Par gaumīgu skaņu ceļiņu koncertu starplaikos gādā Magnuss Eriņš.
Vakara koncerts ar ieejas maksu. Biļetes www.bilesuparadize.lv, kultūras namā „Zvejniekciems” un Saulkrastu tūrisma informācijas centrā. Biļešu cena: 7 eiro. No 27. jūnijam līdz 9. jūlijam – 10 eiro. Bērniem līdz 11 gadiem (ieskaitot) – bez maksas. Ar pensionāru apliecību un “3+ Ģimenes karti” – 5 eiro. Biļetes uz vakara koncertu varēs iegādāties arī pasākuma dienā, 9. jūlijā, pie ieejas teritorijā.

Svarīga informācija koncerta apmeklētājiem!

  • BIĻETES.
    Bilesuparadize.lv Cena EUR 10. Koncerta dienā pie ieejas biļešu cena būs EUR 10. Pensionāriem, cilvēkiem ar invaliditāti un 3+ ģimenes kartes (pie ieejas 3+ karte būs jāuzrāda) īpašniekiem EUR 5. Bērni līdz 11 gadu vecumam (ieskaitot) koncertu apmeklē bez maksas.
    Koncerta dienā kase pie ieejas būs atvērta no plkst. 19:00.
    Uzrādot biļeti, tiks uzlikta aproce. Ja ap roku ir derīga aproce, teritoriju var pamest un tajā atgriezties, cik bieži vēlies.
  • INFORMĒJAM!
    Lūdzam sarūpēt lietusmēteli lietus gadījumā (lietussargu teritorijā nedrīkstēs ienest).
    Koncerta teritorijā būs iespējams norēķināties ar skaidru naudu, bet atsevišķās tirdzniecības vietās arī ar maksājumu kartēm. Koncerta teritorijā darbosies vairākas kafejnīcas, restorāni un bāri.
  • SĀKUMS.
    Ieeja koncerta teritorijā no plkst. 19:00. Koncerta sākums plkst. 20:00.
    Lūdzam koncerta norises vietā ierasties laikus. Plaši apmeklētos koncertos viss aizņem vairāk laika, piemēram, biļešu un mantu pārbaude, aproces uzlikšana, ēdienu un dzērienu iegāde utt.
  • IEEJA
    Ieeja koncerta teritorijā tiks organizēta no Ainažu ielas un A. Kalniņa ielas.
  • TRANSPORTS.
    Aicinām uz koncertu doties ar kājām vai velosipēdu. Ja uz koncertu dosieties ar velosipēdu, to varēsiet atstāt velonovietnē teritorijā. Vietu skaits velonovietnē ir ierobežots. Ņemiet vērā, ka auto novietošana estrādes tuvumā būs apgrūtināta.

NEDRĪKST IENEST. Lietussargus, “selfijstikus”, ēdienu un dzērienus, audio aparatūru, šaujamieročus, asus priekšmetus, pirotehniku, lāzerpildspalvas, bīstamas vielas un priekšmetus, motocikla ķiveres, skeitborda dēļus un citus aktīvā sporta piederumus, dzīvniekus.

VECĀKIEM AR MAZIEM BĒRNIEM. Drošības apsvērumu dēļ neiesakām koncerta laikā ar bērnu ratiņiem atrasties pūlī un/vai skatuves priekšā. Atļauts ienest zīdaiņiem paredzēto pārtiku oriģinālā iepakojumā un dzērienu bērnu pudelītē.

ŅEMIET VĒRĀ. Pasākuma apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.